De lente is in het land en Pasen komt al om het hoekje piepen… Terug tijd om het jaarlijks Bierfestival te laten doorgaan, voor de 7 keer.

Op paaszaterdag 7 april van 14 tot 2u verwelkomen ze u graag op het Heemerf aan de Waaiberg in Kasterlee.  (achter de Keeses Molen op de Geelsebaan).
 
Wij stellen u daar een bierkaart voor met meer dan 100 bieren. Van gueuze tot tripel of van pils tot stout, keuze genoeg. Bent u een zoetekauw of een bitter lover ? Een zuurpruim of een doordrinker? Kom het ontdekken in de rijke wereld van het bier.  
 
Geen bier zonder een lekkere hap. Huisgemaakte soep en andere snacks worden graag voor u bereid.
 
De kleinsten mogen ook meekomen. Er is een springkasteel, een verrassing voor elk kind en een tekenwedstrijd. Plezier verzekerd dus ook voor de allerkleinsten.
 
Voor wat extra gezelligheid hebben we 3 muzikale attracties voor u op het programma staan. In de namiddag verrassen de Drie Koningen jullie met leuke liedjes. Wat het precies wordt blijft ook voor ons een verrassing maar ambiance zal er zijn. In de late namiddag treden de 4 à 5 Heemskinderen aan. Zij waren al meerdere malen in het Heemerf en voelen zich daar thuis.  ’s Avonds zal er een surpriseact opgevoerd worden in de biertent vóór het Heemerf.
 
De inkom is zoals elk jaar GRATIS. Bovendien kan u ook live toekijken op een demonstratie bier brouwen. Onze meester-brouwer zal u graag een woordje uitleg geven. Het bier dat vorig jaar op het bierfestival gebrouwen werd, kan u dit jaar proeven.
 
“Een Goeden dag en op uwe gezondheid! Leve het lekker bier van CASTERLE”
 
Tot dan!
De Kastelse Biervereniging